Tuz Püskürtme Test Odasının Yapı Prensibi ve Özellikleri

September 18, 2021

hakkında en son şirket haberleri Tuz Püskürtme Test Odasının Yapı Prensibi ve Özellikleri

Tuz püskürtme test odası esas olarak püskürtme kulesi, test tankı, test parçası yerleştirme, tuz püskürtme çökeltme algılama cihazı, tahliye cihazı, kanalizasyon cihazı, otomatik tuzlu su ikmal seviyesi filtresi, elektronik kontrol sistemi ve diğer parçalardan oluşur.Ekipmanın tamamı cam çelik levhadan yapılmıştır.

 

tuz püskürtme test odası, iyi korozyon direnci ve dayanıklılık özelliklerine sahiptir ve kapak, fiziksel ve kimyasal koşulları görüntülemek için şeffaf ve net olan şeffaf pleksiglas plakadan yapılmıştır.

 

Stüdyoya pleksiglastan yapılmış bir sprey kulesi yerleştirilmiştir.Kule, sökülmesi ve takılması kolay kristalsiz bir cam nozul ile donatılmıştır.Bu nozul, deformasyon olmaması, kristalleşme olmaması ve uzun süreli kullanım için sabit püskürtme hacmi gibi avantajlara sahiptir ve püskürtme hacmi ve akış hızı, ayarlayabileceğiniz her şeydir.

hakkında en son şirket haberleri Tuz Püskürtme Test Odasının Yapı Prensibi ve Özellikleri  0 hakkında en son şirket haberleri Tuz Püskürtme Test Odasının Yapı Prensibi ve Özellikleri  1

 

çalışma prensibi

Hava kompresörü tarafından üretilen basınçlı hava, filtre tankı tarafından filtrelenir ve ardından basınç düzenleyici valften geçerek doyurucuya ulaşır.Daha sonra, doyurucunun başlangıç ​​noktasındaki sokak nozulu orta derecede yüksek ancak uygun bir sıcaklık üretir ve aynı zamanda püskürtme kulesindeki tuzlu suyu emer.Sprey etkisini elde etmek için gelin.

 

Hava kompresörünün amacı, suyu bir buğu haline getirmektir ve doyurucunun rolü, tuzlu suyun kristalleşmesini önlemektir.

hakkında en son şirket haberleri Tuz Püskürtme Test Odasının Yapı Prensibi ve Özellikleri  2